Vlieland

In Verbinding @ Vlieland


Vlieland is voor mij het paradijs en favoriete vakantieplek.  Het rustige eilandgevoel dat ik daar ervaar, gun ik ook anderen. 

Voel de ruimte, de verstilling en de zee van tijd. Bevrijd jezelf van de mening en de blik van anderen en doe vooral de dingen die je echt leuk vindt.


Even vertragen. De tred van het leven iets geremd. Zoveel meer zien, zoveel meer ruiken en zoveel meer horen.


Jaarlijks organiseer ik op mijn favoriete eiland een retraite waar deelnemers paardencoaching krijgen en we samen ook andere activiteiten ondernemen in en met de natuur. 


Tijdens je verblijf sta je even los van alle verplichtingen zoals jengelende kinderen en collega’s met vragen. We nemen letterlijk even afstand van het alledaagse en geven onszelf de kans om nieuwe ervaringen op te doen. Dit doen we door onder andere te gaan wandelen in de natuur. Daarnaast is er ook ruimte voor spontane en creatieve ideeën en kun je je zintuigen prikkelen door alles op het eiland bewust te zien, voelen, ruiken, horen en proeven. Met onze voeten in het zand snuiven we de geur op van de zee en het bos en bestuderen we de nerven van een blad aan een oude boom.


Ook zullen er dagelijks overheerlijke en gezonde maaltijden voor ons worden verzorgd. We houden natuurlijk rekening met jouw dieetwensen. 


Wat kun je verwachten:

  • Je verblijft in een prachtige ruime vakantiewoning op 200 meter van het strand en op 5 minuten lopen van het bos, dorp en de haven. Je kunt kiezen uit een eigen kamer of de kamer delen met iemand waarmee je boekt. 
  • De bagage wordt gratis voor je vervoerd van de haven in Harlingen naar het huis op Vlieland en v.v. 
  • Alle maaltijden zijn inclusief en van goede kwaliteit. Deze worden ter plekke voor ons gekookt. Alle dranken zoals koffie/thee/water zijn inclusief.
  • We bieden verschillende creatieve en verrassende ervaringsoefeningen aan. En laten ons inspireren door onze zintuigen. Wanneer je een bepaalde oefening - om welke reden dan ook - niet kan of wilt doen dan is dit natuurlijk helemaal OK. 
  • De groep zal uit maximaal 10 deelnemers bestaan om de kracht van de aandacht en de rust te kunnen garanderen.

Wil je meer weten over ons programma? Stuur even een mail.
Periode:  
        Maandag 3 t/m vrijdag 7 juni 2024

Kosten:           Eigen kamer € 775,— Gedeelde kamer € 675,—

Exclusief:       Vervoer van/naar Harlingen en de bootticket naar Vlieland.

Ik wil graag meer informatie

Erkend Coach